• Sportska akademija SPORTKO

  AdresaSukoišanska 21 Split
  Telefonski broj098 1890 430
  NapomenaOstali programi: Kamp na Marjanu, Škola rolanja, Škola biciklizma, Škola plivanja, Vikend Izleti, Škola tenisa, Sportski rođendani, Ples i Ritmika
  Vrsta aktivnostiŠkola sporta
  Dobna skupina
  • VRTIĆKI UZRAST
  • OSNOVNA ŠKOLA
  Lokacija održavanjaSPLIT, SOLIN, IMOTSKI, TROGIR, OMIŠ
  Termini održavanja
  • CIJELA KALENDARSKA GODINA
  Više o programuProgram Sportske akademije koncipiran je kao univerzalni sportski program. Provodi se dva puta tjedno u trajanju od 45 minuta, te je namijenjen i djevojčicama i dječacima.

  Kroz Univerzalni sportski program djeca su uključena u sljedeće sportske aktivnosti: Gimnastiku, Atletiku, Nogomet, Košarku, Rukomet, Hokej, Odbojka, Tenis, Kuglanje, Judo i Hrvanje, te Orijentacijsko kretanje. Dok školarci uz navedene sportove usvajaju još i Baseball, Badminton i Streličarstvo.
  Putem navedenih aktivnosti djeca sportaši razvijaju svoja biotička motorička znanja i sposobnosti.

  Putem sportskih aktivnosti voditelji programa sustavno djeluju na razvoj onih sposobnosti koje su u skladu s kronološkom dobi djeteta te utjecaju godišnjeg prirasta djeteta. Uz utjecaj na lokomotorni aparat, te krvožilni sustav.
  Univerzalni sportski programa uvelike utječe na povećanje motiviranosti za bavljenje sportskim aktivnostima, što je preduvjet za cjeloživotno bavljenje kineziološkim sadržajima.

  Programe provodimo s djecom vrtićkog uzrasta od 3 do 7 godine, te mlađe školskom djecom uzrasta od 7 do 10 godina.

  ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

  Program Sportske akademije SPORTKO je verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, te Agencije za odgoj i obrazovanje. Program provode profesori i magistri kineziologije.