• LOTUS

    AdresaDomovinskog rata 28 SPLIT
    Telefonski broj098 177 2448
    Vrsta aktivnostiRitmička gimnastika
    Dobna skupina
    • VRTIĆKI UZRAST
    • OSNOVNA ŠKOLA
    Lokacija održavanjaOŠ Dobri
    OŠ Žnjan-Pazdigrad
    Termini održavanja
    • CIJELA ŠKOLSKA GODINA
    Više o programuRitmička gimnastika je olimpijski i estetski sport, koji sjedinjuje elemente gimnastike, baleta i plesa u skladnu koreografiju, koja se izvodi uz glazbu. U ritmici koristimo pet rekvizita, a to su: vijača,obruč, lopta, čunjevi i traka.
    Uz ritmičku gimnastiku kao zasebnu cjelinu, naše najmanje djevojčice uče i elemente sportske gimnastike, plesa i baleta, kao dobre predispozicije za buduće koreografije. Također savladavaju bazične motoričke sposobnosti, za svakodnevni život, te bolju motoriku i posturu tijela.

    ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

    Trenerice KRG Lotus Split su tim stručnih i visoko educiranih ljudi koji svoje bogato iskustvo prenose najmanjima. U klubu djeluje pet trenerica, svaka zadužena za svoju grupu, da bi djevojčice mogle brže napredovati i savladavati nove rekvizite. Sportski duh i elementi fer igre su predispozicije svakog treninga. KRG Lotus Split surađuje sa brojnim organizacijama, između ostalog i sa socijalnim centrom Split, na projektu Svi zajedno. Cijele godine imamo razna natjecanja, gostovanja i nastupe. Također cijele godine, odobravamo obiteljski popust na sestre.