• LOTUS

  AdresaDomovinskog rata 28 SPLIT
  Telefonski broj098 177 2448
  Vrsta aktivnostiRitmička gimnastika
  Dobna skupina
  • VRTIĆKI UZRAST
  • OSNOVNA ŠKOLA
  Lokacija održavanjaOŠ Dobri
  OŠ Žnjan-Pazdigrad
  Termini održavanja
  • CIJELA ŠKOLSKA GODINA
  Više o programuRitmička gimnastika je olimpijski i estetski sport, koji sjedinjuje elemente gimnastike, baleta i plesa u skladnu koreografiju, koja se izvodi uz glazbu. U ritmici koristimo pet rekvizita, a to su: vijača,obruč, lopta, čunjevi i traka.
  Uz ritmičku gimnastiku kao zasebnu cjelinu, naše najmanje djevojčice uče i elemente sportske gimnastike, plesa i baleta, kao dobre predispozicije za buduće koreografije. Također savladavaju bazične motoričke sposobnosti, za svakodnevni život, te bolju motoriku i posturu tijela.

  ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

  Trenerice KRG Lotus Split su tim stručnih i visoko educiranih ljudi koji svoje bogato iskustvo prenose najmanjima. U klubu djeluje pet trenerica, svaka zadužena za svoju grupu, da bi djevojčice mogle brže napredovati i savladavati nove rekvizite. Sportski duh i elementi fer igre su predispozicije svakog treninga. KRG Lotus Split surađuje sa brojnim organizacijama, između ostalog i sa socijalnim centrom Split, na projektu Svi zajedno. Cijele godine imamo razna natjecanja, gostovanja i nastupe. Također cijele godine, odobravamo obiteljski popust na sestre.