• PK MORNAR

    AdresaMediteranskih igara 2 SPLIT
    Telefonski broj021/384-748
    Vrsta aktivnostiPlivanje
    Dobna skupina
    • VRTIĆKI UZRAST
    • OSNOVNA ŠKOLA
    • SREDNJA ŠKOLA
    Lokacija održavanjaBazeni Poljud
    Termini održavanja
    • CIJELA KALENDARSKA GODINA
    Više o programuPlivački klub Mornar nudi niz edukativnih programa za sve uzrasne kategorije:

    OBUKA NEPLIVAČA - namijenjenu djeci od 4 godine i više koja se ne održavaju samostalno na vodi. U zimskom periodu radi u terminima uto-čet u 17:00 sati, a u proljetnom i ljetnom terminu radi po tečajevima čiji raspored je na klupskoj facebook stranici, ujutro u 9:00 i popodne u 16:00,17:00 i 18:00 sati.
    PLIVAČKI VRTIĆ - namijenjen djeci od 4-6 godina koja znaju plivati bez pomagala, učenje kroz igru. Treninzi popodne u dvije grupe: pon-sri-pet u 17:00 ili uto-čet-pet u 17:00 sati. Prijave za upis u oba programa primaju se na mail obuka.neplivaca@pk-mornar.hr ili u inbox (facebook).
    ŠKOLA PLIVANJA - za djecu 1. i 2. razreda OŠ koja se samostalno održavaju na vodi, a žele naučiti pravilno plivati. Jutarnji termin je pon-sri-pet u 9:15, a popodne u dvije grupe i to pon-sri-pet u 17:30 ili uto-čet u 17:45 i pet u 17:30 sati.
    PLIVAMO, BRINEMO O ZDRAVLJU - za djecu od 9-12 godina koji žele naučiti tehnike plivanja, trenirati i brinuti o zdravlju. Treninzi se održavaju svako jutro od ponedjeljka do petka od 8-9 i popodne od 16-17 sati.
    Ljetne termine kao i sve informacije za oba programa možete dobiti upitom na mail obuka.neplivaca@pk-mornar.hr
    PLIVAČKI PROGRAM, namijenjen je mladima od 13 do 20 godina koji žele usavršiti svoje znanje plivanja i biti fit. Treninzi svako jutro od ponedjeljka do petka od 8-9 i popodne od 15-16 sati kod trenera Glavčić Slobodana,prof.
    NEKA I VAŠE DIJETE POSTANE ČLAN NAŠEG POBJEDNIČKOG TIMA!!

    ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

    Plivački klub Mornar je klub bogate tradicije s uzorno organiziranim radom u svim plivačkim programima, edukacijskim i natjecateljskim. Tim školovanih trenera svojim znanjem i iskustvom na raspolaganju je Vašim mališanima. Tijekom svoje bogate povijesti klub je iznjedrio niz vrhunskih plivača od kojih je zasigurno najpoznatija Đurđica Bjedov, osvajačica dvije olimpijske medalje, zatim Miloš Milošević, vladar bazena leptirovom tehnikom, a u novije vrijeme Matea Samardžić, predstavnica ženskog plivanja na OI u Rio de Janeiru i brončana s Evropskog prvenstva na 200m leđno.

    Želite da se i Vaše dijete bavi ovim zdravim sportom, da nauči pravilno plivati, dobro se zabavi i možda baš ono bude naš sljedeći olimpijac…javite nam se s povjerenjem!!!