• PK JADRAN

    AdresaSustjepanski put 23 SPLIT
    Telefonski broj091 398 5950
    Vrsta aktivnostiPlivanje
    Dobna skupina
    • VRTIĆKI UZRAST
    • OSNOVNA ŠKOLA
    Lokacija održavanjaBazeni Poljud - tijekom zime
    Bazeni na Zvončacu - tijekom ljeta
    Termini održavanja
    • CIJELA KALENDARSKA GODINA
    Više o programuU zimskom periodu sve grupe imaju treninge na bazenima Poljud, a sa dolaskom ljeta plivački klub Jadran odlazi na Zvončac. Kompleks na Zvončacu ima mali bazen koji je prilagođen za rad s najmlađima i Olimpijski koji pruža školi plivanja adekvatne uvjete za rad.
    Obuka neplivača je namijenjena djeci koja se slabo održavaju na vodi, a po završetku obuke mogu nastaviti trenirati u školi plivanja kako bi usavršili svoja znanja, stekli nova prijateljstva ali i otkrili čari natjecanja i putovanja.

    ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

    98 godina tradicije i đira, tko želi da mu dite propliva Jadran bira.

    Kad imaš 98 godina, nije lako jednom rečenicom vratiti vrijeme i sažeti sve ono što Jadran danas predstavlja. Ipak, od svog utemeljenja daleke 1920. godine provodimo kvalitetan sportski program i stvaramo izuzetne ljude koji odrastaju u zdravom okruženju. Osim što su naši plivači sudjelovali na Olimpijadi, osvajali medalje na brojim europskim i svjetskim natjecanjima oni su uspješni učenici i studenti koji su spremni na sve izazove koje im život nosi. Posebnu pažnju posvećujemo obuci neplivača kako bi se što više djece osjećalo dobro i sigurno u novom mediju, ali i kako bi prepoznalo plivanje kao sport kojim se žele baviti u budućnosti . Grupe su posebno formirane i prilagođene uzrastu djece, a treneri im olakšavaju njihove prve zaveslaje kroz zabavu, smijeh i zanimljiv program.

    Dočekajte lito spremni, postanite dio Jadranove obitelji i upoznajte svijet plivanja.