• VRUĆA ČOKOLADA

    AdresaPojišanska 16 Split
    Telefonski broj091/888-9266, 091/783-4053
    NapomenaTijekom 25 godina postojanja Klub je stvorio preko šesto koreografija, izveo 12 cjelovečernjih plesnih predstava (i brojne njihove reprize) koje su pogledali gotovi svi vrtići i osnovne škole Splita i okolice. Također, sudjelovali smo na državnim (Šibenik, Zadar, Zagreb, Varaždin, Požega) i međunarodnim (Bugarska, Slovačka, Rusija, Turska) plesnim revijama, smotrama i festivalima (višestruko smo nagrađivani za najbolje i najuspješnije koreografije).
    U plesnim krugovima i među brojnom publikom, Klub je izgradio prepoznatljiv imidž i svoj specifičan plesni stil, inspiriran show i jazz danceom.
    Vrsta aktivnostiPles
    Dobna skupina
    • VRTIĆKI UZRAST
    • OSNOVNA ŠKOLA
    • SREDNJA ŠKOLA
    Lokacija održavanjaPojišanska 16 (Bačvice), Mejaši 20 (Osnovna škola "Mejaši")
    Termini održavanja
    • CIJELA ŠKOLSKA GODINA
    Više o programuPlesni klub ″Vruća čokolada″ u 15 radnih grupa okuplja plesače u dobi od 3.5-30 godina. Ovisno o uzrastu i sposobnostima, djeca i mladi se kroz osmišljene treninge podučavaju osnovama ritmike (mlađi uzrast) i jazz dance-a (stariji uzrast), koje kasnije obogaćujemo i ostalim plesnim tehnikama i stilovima (jazz funk, lyrical jazz, contemporary jazz, fusion jazz).
    Rad PK ″Vruća čokolada″ redovito je predstavljen javnosti i njegova popularnost raste iz dana u dan. U 25 godina neprekidnog djelovanja Klub je prikupio bogato iskustvo sudjelovanja na različitim humanitarnim, kulturnim, komercijalnim i glazbeno-scenskim spektaklima i programima, kao i kreirajući vlastite projekte.

    ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

    Plesni klub ″Vruća čokolada″ jedan je od najdugovječnijih plesnih klubova na području Splita. Velikom iskustvu u radu sa djecom svih dobnih skupina pridonosi i stručnost glavne voditeljice i koreografkinje Kluba, Josipe Lujanović (dipl.pedagog). Nakon dugogodišnje edukacije i pohađanja satova kod nekih od najcjenjenijih hrvatskih i gostujućih koreografa i pedagoga, posljednjih nekoliko godina izgrađuje svoj stil i radi na usavršavanju u glavnim svjetskim plesnim centrima; Amsterdamu (Amsterdam Dance Center), Los Angelesu (Millenium, Edge) i New Yorku (Broadway Dance Center, Steps, Peridance Capezio Center, Alvin Ailey). Učeći od nekih od najpoznatijih plesača i koreografa stječe dodatno iskustvo na polju street jazza, jazz funka, contemporary, lyrical i theatre jazza. Na Treps festivalu plesa u Zagrebu četiri puta osvaja 1. nagradu za najbolju i najuspješniju koreografiju u kategoriji show dance-a. Ustrajnim radom i redovitim predstavljanjem javnosti Plesni klub ″Vruća čokolada″ je, među brojnom publikom, izgradio svoj imidž te postao prepoznatljiv u cijeloj Hrvatskoj. Osim pedagoških, zabavnih i kulturnih funkcija, smatramo da naša djelatnost doprinosi zdravom, bezbrižnom odrastanju djece i mladeži, daleko od štetnih utjecaja ulice i moderne tehnologije. Volimo reći da je “Vruća čokolada” velika plesna familija, u kojoj se naši članovi osjećaju ugodno i u kojoj ostaju barem do udaje (a mogu i duže:)