• SPK MARULIANUS

    Adresa8. Mediteranskih igara br 2 SPLIT
    Telefonski broj091 529 5990
    Vrsta aktivnostiPenjanje
    Dobna skupina
    • VRTIĆKI UZRAST
    • OSNOVNA ŠKOLA
    • SREDNJA ŠKOLA
    Lokacija održavanjaPoljud Split
    Termini održavanja
    • CIJELA KALENDARSKA GODINA
    Više o programuPenjanje je vještina koja postoji od kad postoji i ljudska vrsta. U zadnjih nekoliko desetljeća se formira kao moderan sport iako ga većina zaljubljenika koji se njime bave radije naziva stilom života!
    To je aktivnost koja teži savršeno usklađenim fizičkim, ali i mentalnim sposobnostima, koja se odvija u dvorani, ali i u prirodi, koja je idealna svakodnevna aktivnost za djecu i starije, za rekreativce i profesionalce, za ovisnike o adrenalinu ali i one kojima do adrenalina uopće nije stalo.
    Penjanje je u biti druga riječ za slobodu i zato se onima koji se u njemu nađu zauvijek uvuče pod kožu i postaje vječna strast.

    ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

    Marulianus je najstariji i najbolje organiziran sportsko penjački klub u Hrvatskoj. Uz svakodnevne treninge u jednoj od najvećih penjačkih dvorana u Hrvatskoj, nudimo tečajeve u dvorani ali i vani, edukaciju na više razina, i obuhvaćamo sve uzraste, kako djecu tako i odrasle, gdje godine nisu upitne. Naši treneri su kvalificirani i educirani, naši instruktori puni iskustva, što smo dokazali u posljednjih 20 godina rada u gradu Splitu.