• NK POMAK

    AdresaStinice 22 SPLIT
    Telefonski broj091/509-2800 , 098/891-822
    NapomenaKao sportsko-odgojna institucija usmjereni smo na formiranje mladih nogometaša kroz stručno-pedagoški rad.
    Vrsta aktivnostiNogomet
    Dobna skupina
    • VRTIĆKI UZRAST
    • OSNOVNA ŠKOLA
    • SREDNJA ŠKOLA
    Lokacija održavanjaTereni OŠ Pojišan
    Termini održavanja
    • CIJELA KALENDARSKA GODINA
    Više o programuŠkola nogometa NK Pomak radi po stručno – pedagoškom globalnom planu i programu rada koji je usklađen sa svim planovima i programima rada HNS,UEFE i FIFE. Unutar globalnog programa rada svaki trener posjeduje i izvedbene programe rada koji su usklađeni za svaku grupu djece i prilagođerni njihovim sposobnostima i znanjima.
    Dorađuju se po završetku svake polusezone analizirajući prethodno razdoblje a izrađuje ih voditelj škole u suradnji sa trenerom.

    ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

    Ciljevi i zadaci unutar NK Pomak povezani su sa kategorijama polaznika te njihovim stupnjem psihofizičkog razvoja na osnovu čega se koncipira adekvatan plan i program rada. Međusobna povezanost kategorija te njihova nadogradnja od mlađih prema starijima (povremeno ubacivanje mlađih naprednih igrača da treniraju i igraju sa starijima) su zakonitosti kojih se treneri moraju pridržavati. Osnovni princip rada ŠN NK Pomak je da sve programe rada prilagođavamo uzrastnim kategorijama nogometaša (svako godište jedna grupa ), a treninge i utakmice obavljaju licencirani treneri. Treninzi se održavaju na terenima „Pojišan“ sa umjetnom travom dimenzija 55×35 i tri manja terena.