• NK POMAK

  AdresaStinice 22 SPLIT
  Telefonski broj091/509-2800 , 098/891-822
  NapomenaKao sportsko-odgojna institucija usmjereni smo na formiranje mladih nogometaša kroz stručno-pedagoški rad.
  Vrsta aktivnostiNogomet
  Dobna skupina
  • VRTIĆKI UZRAST
  • OSNOVNA ŠKOLA
  • SREDNJA ŠKOLA
  Lokacija održavanjaTereni OŠ Pojišan
  Termini održavanja
  • CIJELA KALENDARSKA GODINA
  Više o programuŠkola nogometa NK Pomak radi po stručno – pedagoškom globalnom planu i programu rada koji je usklađen sa svim planovima i programima rada HNS,UEFE i FIFE. Unutar globalnog programa rada svaki trener posjeduje i izvedbene programe rada koji su usklađeni za svaku grupu djece i prilagođerni njihovim sposobnostima i znanjima.
  Dorađuju se po završetku svake polusezone analizirajući prethodno razdoblje a izrađuje ih voditelj škole u suradnji sa trenerom.

  ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

  Ciljevi i zadaci unutar NK Pomak povezani su sa kategorijama polaznika te njihovim stupnjem psihofizičkog razvoja na osnovu čega se koncipira adekvatan plan i program rada. Međusobna povezanost kategorija te njihova nadogradnja od mlađih prema starijima (povremeno ubacivanje mlađih naprednih igrača da treniraju i igraju sa starijima) su zakonitosti kojih se treneri moraju pridržavati. Osnovni princip rada ŠN NK Pomak je da sve programe rada prilagođavamo uzrastnim kategorijama nogometaša (svako godište jedna grupa ), a treninge i utakmice obavljaju licencirani treneri. Treninzi se održavaju na terenima „Pojišan“ sa umjetnom travom dimenzija 55×35 i tri manja terena.