• Kyokushin Klub Split

    AdresaRuđera Boškovića 18 SPLIT
    Telefonski broj098 1935 559
    NapomenaKarate klub koji njeguje i provodi Full Contact Karate tj. Kyokushin.
    Vrsta aktivnostiKarate
    Dobna skupina
    • VRTIĆKI UZRAST
    • OSNOVNA ŠKOLA
    • SREDNJA ŠKOLA
    • ODRASLI
    Lokacija održavanjaDvorana Split 3 - Ulica Ruđera Boškovića 18
    Dvorana Blatine Škrape - OŠ Blatine Škrape
    Termini održavanja
    • CIJELA KALENDARSKA GODINA
    Više o programuPodručje djelovanja jest poduka i trening djece i mladeži, rad sa rekreativnim grupama u cilju prevencije pretilosti, populariziranja zdravog načina života i stvaranja navika svakodnevnog tijelesnog vježbanja i promicanje nulte tolerancije na nasilje u sportu i djelovanje protiv svih štetnih vrsta ovisnosti.
    Kyokushin karate je stil karatea koji je osnovao Masatutsu Oyama. Razlikuje se od klasičnog karatea (Shotokan), po tome što je Kyokushin full contactkarate.
    Mnogi borci iz kyokushin karatea bili su uspješni u natjecanjima tipa K1 i MMA.
    Vrijednosti Kyokushina poput upornosti, iskrenosti, unutarnje i vanjske snage i danas su primjenjive u svakodnevnom životu kao odlično sredstvo za izgradnju karaktera i postizanje cilja. Oyama je bio jasan kada je rekao: "Zatvorite usta i otvorite srce".
    Hrvatski kyokushin karate savez svake godine organizira sudjelovanje natjecatelja svih uzrasta iz klubova u inozemstvu, a svaki klub organizira jedan do dva natjecanja u Hrvatskoj. Također, svake godine se provodi i ljetna škola.

    ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

    Izaberite Kyokushin karate klub Split  iz vrlo jednostavnog razloga što u klubu vlada prijateljska atmosfera i gdje se djecu uči Dojo etici i načinu ponašanja što je danas najbitnije. Kyokushin uz to nudi i još puno više od natjecanja, druženja team buildinga, seminara , ljetnih i zimskih kampova, ispita za pojas,  nacionalnih i međunarodnih turnira… A sve to uz stručnog i obrazovanog trenera mg kineziologije Tonija Majstorovića, Senpai-a , 1.DAN ( Karate ) . Također veliki naglasak se daje suzbijanju nasilja među djecom i mladima, te provodimo različite programe samoobrane.

    Ako želite da se vaše dijete osjeća sigurno , samopouzdano i vješto za svakodnevni život KKK “SPLIT” je pravi izbor za vas.