• OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

  Aktivnosti.slobodnadalmacija.hr (u daljnjem tekstu portal SLOBODNE AKTIVNOSTI) omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja vašeg portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala SLOBODNE AKTIVNOSTI.
  Korištenjem bilo kojeg dijela portala SLOBODNE AKTIVNOSTI te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

  Autorska prava
  Portal SLOBODNE AKTIVNOSTI polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala SLOBODNE AKTIVNOSTI i podložno je tužbi.

  Pravo na izmjene sadržaja i usluga
  Portal SLOBODNE AKTIVNOSTI zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

  Linkovi na druge web stranice
  Portal SLOBODNE AKTIVNOSTI sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.
  Sve sadržaje portala SLOBODNE AKTIVNOSTI koristite na vlastitu odgovornost i portal ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
  Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Portal ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

  Zaštita privatnosti
  Portal SLOBODNE AKTIVNOSTI poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, portal neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
  Portal može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke portal koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.
  Portal SLOBODNE AKTIVNOSTI se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala  ili nezakonitih aktivnosti korisnika.
  Obveze horisnika

  Korisnicima portala strogo je zabranjeno:
  – objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
  – objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
  – lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
  – manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga portala
  – objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  – objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
  – svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
  – prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

  Registrirani korisnici
  Registriranjem na portal SLOBODNE AKTIVNOSTI korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.
  Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Portal ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.
  Portal zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.
  Portal ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

  Pravila komentiranja
  Komentari objavljeni na portalu ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

  Izmjene uvjeta korištenja
  Portal SLOBODNE AKTIVNOSTI zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.