• DUGA

  AdresaZvonimirova 75 Solin
  Telefonski broj021/261-352
  Dobna skupina
  • OSNOVNA ŠKOLA
  • SREDNJA ŠKOLA
  Lokacija održavanjaNalazimo se u Poslovnom centru Solin, I kat.
  Termini održavanja
  • CIJELA KALENDARSKA GODINA
  Više o programuUdruga je namijenjena djeci, mladima i roditeljima. Ciljevi Udruge su podizanje kvalitete življenja djece i mladih, korisno i aktivno korištenje njihovog slobodnog vremena, pružanje specifične potpore djeci i mladima kako bi uspješno svladavali probleme na koje nailaze tijekom svog odrastanja i sazrijevanja, te poticanje osobnog razvoja i razvoj volonterskog rada.

  Također, radimo na poticanju neformalnog obrazovanja mladih, poticanju na aktivno građanstvo, poticanju partnerske suradnje građanstva, lokalne uprave i državnih institucija u izradi programa zaštite obitelji i mladeži, te na motiviranju, osposobljavanju i educiranju članova za samostalan rad u stvaranju programa za poticanje volonterstva.

  ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

  Zato što su naše usluge kvalitetne, iako ih pružamo besplatno, volonterskim angažmanom. Težimo ka poticanju aktivnog građanstva koje će rezultirati suradnjom građana i lokalne zajednice, uz razvoj socijalne osviještenosti, solidarnosti i altruizma te bismo time postigli psiho- fizičko zdravlje djece, mladih i obitelji.