• VAK

  AdresaJobova 10 SPLIT
  Telefonski broj091 7546 221
  Vrsta aktivnostiBrainobrain, Brzo učenje
  Dobna skupina
  • VRTIĆKI UZRAST
  • OSNOVNA ŠKOLA
  • SREDNJA ŠKOLA
  Lokacija održavanjaZrinsko Frankopanska 58
  Termini održavanja
  • CIJELA KALENDARSKA GODINA
  • CIJELA ŠKOLSKA GODINA
  Više o programuBrainobrain je program za djecu od 4 do 14 godina koji koristeći abakus, neurobik vježbe, NLP (neurolingvističko programiranje) i VAK (vizualne, auditivne i kinestetičke) metode razvija mentalne vještine i socijalne vještine djece.

  Metoda učenja kroz mentalne mape je svjetski priznata metoda kojom djeca i odrasli bolje uče i pamte. U našem centru ove metode smo oplemenili dodatnim mnemotehnikama koje "otključavaju" dugoročno pamćenje. Satovi su dinamični i interaktivni te je uz puno održavanje koncentracije na satu učenje s nama jednostavno i zabavno!

  ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

  Dragi roditelji, neka Brainobrain program bude Vaš prvi i najbolji izbor za Vaše dijete! Kroz integrirani pristup Vaše dijete će naučiti bolje pamtiti i brže učiti te poboljšati vizualizaciju, koncentraciju, brzinu, točnost, kreativnost, multitasking, “razmišljanje van kutije” (thinking out of the box), matematičke te ostale intelektualne i socijalne vještine. Nastava je dualna (hrvatski i engleski jezik), a koristimo i neurobik vježbe koje integriraju rad lijeve i desne polutke mozga. Svi naši predavači su pedagoške struke, te licencirani za provođenje ove metode koja se kroz 15 godina proširila diljem svijeta u sada već preko 1000 centara. Obzirom da se radi o visoko vrijednom programu za razvoj djece, Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske odobrilo je ulazak programa i u redovne odgojno-obrazovne ustanove. Slobodno nam se obratite za upite i upise koji traju tijekom čitave godine! Veselimo se 🙂

  U svakom djetetu spava genijalac, probudimo ga s Brainobrainom!